DG Xperts

DG Xperts er et nystartet firma med mange års erfaring i pakning og dokumentation af farligt gods.

DG Xperts er et nystartet firma med mange års erfaring i pakning og dokumentation af farligt gods.

Indehaver Tommy Søgaard har gennem de seneste 12 år dagligt arbejdet med håndtering af farligt gods, både når det sendes med lastbil, skib eller fly. DG Xperts både pakker og udarbejder transportpapirer.

DG Xperts er forsikret og uddannet til at stå for pakning og udfyldelse af farligt gods certifikater på alle transportformer og efter alle regelvariationer. Det betyder, at den optimale kombination til den aktuelle transportopgave altid udnyttes.

DG Xperts sikrer dig den optimale løsning

Ofte kan mindre forsendelser klares billigst efter reglerne om transport af farligt gods i begrænsede mængder, hvor der ikke er krav om UN godkendt emballage, da mængden som sendes, er begrænset.

Er der tale om helt små mængder, som for eksempel hurtigtørrende lim i meget små tuber (typisk 20 gram), kan vi vælge at sende produktet efter reglerne om undtagne mængder, hvor der ikke er krav om farligt gods dokumenter på nogen af transportformerne. I den situation skal alene emballageringskravene overholdes.

Sendes der større mængder, eller gods som er klassificeret som værende for farligt til at kunne sendes som begrænsede mængder, skal godset emballeres i UN godkendt emballage, og der skal altid udfyldes farligt gods certifikater passende til transportformen.

Kontakt DG Xperts om dine transportudfordringer, så finder vi sammen den billigste og mest optimale løsning i samarbejde med jeres speditør.

Kontakt os

6 + 5 =

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop