Rådgivning om transport af farligt gods

Mangler du hjælp til at forstå reglerne om transport af litium batterier på fly? Er du gået fast i at sende reparationssæt med epoxy lim til din kunde i Asien? Mangler du hjælp til at få 68 tons maling med skib til Kina?

Kort sagt driller farligt gods dig i din arbejdsdag, så kan vi hjælpe.

I et moderne produktionssetup med fabrikker i fjerne lande og kunder over hele jorden, kan reglerne for transport af farligt gods virke hæmmende i bestræbelserne på at få din virksomhed til at fungere optimalt. Vi er eksperter i at hjælpe dig videre, og hvis vi ikke har løsningen, har en af vores samarbejdsparterne løsningen.

Farligt gods reglerne virker uoverskuelige og komplekse for mange, og som noget der gør transporten besværlig og dyr. Vores holdning er, at så længe farligt gods blot tænkes ind fra starten, kan det sagtens fungere, og det behøver heller ikke blive voldsomt dyrt.

Ting, som let lader sig transportere med skib, kan vise sig umulige at sende med fly, hvis man ikke har styr på emballagestørrelser og typer, men ofte kan underleverandøren levere de rigtige emballagestørrelser, hvis bare man får det aftalt i tide.

Vi tager gene en uforpligtende samtale og giver vores bud på en løsning.

 

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop